GRATIS VERZENDING IN NEDERLAND VANAF 75 EURO
 • DO-OURO X ATELIER LÉ

  DO-OURO X ATELIER LÉ

  Yes, vandaag komt onze Golden Girl Party Collection uit! Zoals jullie weten streven we ernaar om eerlijke producten in onze webshop te verkopen. Onze party collection past helemaal in dit straatje.

  De Golden Girl Party Collection is namelijk het resultaat van onze eerste échte samenwerking. We hebben deze items namelijk samen ontworpen met Atelier Lé. Atelier Lé is een start-up die sieraden met de hand maakt in Amsterdam. Samen met Leonie, eigenaresse van Atelier Lé, hebben we de afgelopen tijd samengewerkt om voor jullie een gave collectie samen te stellen.

  Leonie: ''Ik maak van jongs af aan al sieraden, vroeger het klassieke kraaltjes rijgen en nu ben ik druk in de weer met tangetjes en duurzaam materiaal. Het begint altijd met een idee in mijn hoofd en dan zoek ik daar de juiste materialen bij. Ik ben gek op de natuur en laat dit dan ook terug komen in mijn sieraden. De natuur heeft zoveel moois te bieden!''

  Perfect voor de feestdagen, want de hele collectie is gefocust op mooie tijdloze kleuren, perfect te combineren met alle feestelijke outfits. 

  Je kunt alle items exclusief vinden op do-ouro.nl!